Více platebních metod pro vaše pohodlí!

Nabízíme vám tyto platební metody:

1. Bankovní převod: Po dokončení objednávky obdržíte platební informace. Úhradu proveďte dle pokynů na náš bankovní účet.

2. Poštovní poukázkou: Vyplňte a odešlete poštovní poukázku na uvedenou adresu. Do poznámky uveďte číslo vaší objednávky.

3. Okamžité převody prostřednictvím platební brány: Pohodlně a bezpečně zaplaťte online bankovním převodem z vašeho internetového bankovnictví. Platební brána Brána podporuje většinu českých bank. Platba je zpracována okamžitě a zboží může být odesláno bez zbytečného čekání.

4. Platební karta: Zaplaťte online platební kartou Visa, Visa Electron, Mastercard a Maestro. Platební brána Brána zaručuje maximální bezpečnost vašich platebních informací.

5. Apple Pay: Pokud máte na svém zařízení iOS aktivovaný Apple Pay, pohodlně a bezpečně zaplaťte prostřenictvím platební brány Brána.

6. Google Pay: Pokud máte na svém zařízení Android aktivovaný Google Pay, platební brána Brána umožní rychlou a pohodlnou platbu, zaručuje přitom maximální bezpečnost vašich platebních informací.

7. Odložené platby: Nakupte nyní a plaťte později. Vyberte si dobu splatnosti, která vám vyhovuje. Žádné poplatky za předčasné splacení.

8. Nákup na splátky: Informujte se o možnosti platby na splátky u vybraných produktů. Podrobnosti o financování vám rádi sdělíme na e-mailu genart@email.cz.

9. Dobírka: Zaplaťte za zboží při jeho doručení. K ceně zboží bude připočten poplatek za dobírku.

10. Hotově: Objednané zboží si můžete vyzvednout a zaplatit hotově na naší pobočce v Praze, Podnikatelská 558. Před návštěvou si prosím domluvte na telefonu 607 670 011 termín.

Ať už si vyberete jakýkoli způsob dopravy (Zásilkovna, Česká pošta, PPL atd.), všechny tyto platební metody jsou s ním kompatibilní. Doufáme, že vám široká nabídka platebních možností usnadní nákup na našem e-shopu. Přejeme vám příjemný nákup!

Tým GENART s.r.o.

P.S.: Nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho newsletteru, abyste získali nejnovější zprávy a aktualizace o produktech, akcích a slevách. Formulář naleznete dole na této stránce.